Formstærke Saudi gæster revanchelystne Australien

Mens Australien går ind til opgøret den kommende torsdag som nummer 34 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Saudi Arabien kan fremvise en placering som nummer 49 på ranglisten. Australien lægger beslag på placeringen som nummer 2 i FIFA VM med 9 point for deres første 4 kampe. Differencen til Saudi Arabien er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 4 kampe.

Australien vs Saudi Arabien statistik og historik

Australien går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Australien snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 5 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 6 disse kampe. Saudi Arabien rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 5 gange, eller 0.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 7 clean sheets.

Nøgletal for Australien og Saudi Arabien.

  • Australien har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Australien har vundet i seneste 11 af 12 kampe;
  • Australien har vundet i seneste 11 af 12 hjemmebane kampe;
  • Australien har scoret i seneste 18 af 20 kampe.
  • Saudi Arabien har vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • Saudi Arabien er ubesejret i de seneste 13 kampe i træk;
  • Saudi Arabien har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Saudi Arabien er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Form Australien mod Saudi Arabien

Australien i forrygende form.

Australien ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. I deres seneste tre kampe formåede Australien først at banke Vietnam med 1-0. Herefter nedlagde de også Oman med 3-1, inden stimen stoppede mod Japan, der vandt en 2-1 sejr.

Saudi Arabien er på rekordjagt.

Saudi Arabien ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Saudi Arabien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Oman nedlagt 0-1, hvorpå Japan blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Kina, der blev sænket med slået 3-2.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Australien65% chance for at tage tre point mod Saudi Arabien. Det svarer til, at man får 1.53 på oddset for sejr til Australien, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Saudi Arabien betaler dig pengene 5.50 gange igen på oddset.

Australien v Saudi Arabien Indbyrdes historik

Australien går ind til opgøret med en historik mod Saudi Arabien, der siger 3-1-0 for deres seneste 5 kampe i FIFA VM. I de foregående 3 kampe mellem Australien og Saudi Arabien bød 3 af dem på mere end to mål.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Australien og Saudi Arabien befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 5 den kommende torsdag.

Formstærk måltyv

Hold øje med Mitchell Duke når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Australien, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu. 

Salem Al-Dawsari har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Saudi Arabien, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen.