Ulvene hapser efter Kanariefuglene

Norwich har fordel af hjemmebane på Carrow Road, når Wolves kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Efter 12 kampe afviklet er Norwich placeret nummer 19 i stillingen med 8 point. Der er 11 points forskel til Wolves, der som nummer 6 har samlet 19 point sammen. 

De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Wolves fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Carrow Road, hvor humøret er i top hos gæsterne. 

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Wolves.

  • Norwich har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Norwich kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 seneste Norwich kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Wolves har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Der er scoret imod Wolves i de seneste 4 af 6 kampe.

Form Norwich mod Wolves

Norwich fortsætter pointhøsten.

Norwich vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Norwich har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Leeds. De svarede stærkt igen mod Brentford, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-1 over Southampton.

Wolves inde i god stime.

Wolves går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Wolves har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Everton med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Crystal Palace. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over West Ham.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Wolves er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Wolves giver dig netop nu 2.10 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 48% chance for at slå Norwich. Ønsker du at placere dine indsatser på Norwich, kan de spilles til 3.40 på oddset.

Norwich v Wolves Indbyrdes historik

Da Norwich har tilbragt en sæson udenfor Premier League, er det således første gang i 2 års, at de møder Wolves. Det seneste møde imellem dem blev spillet 23 februar 2020, hvor Wolves vandt 3-0 på Molineux Stadium. Norwich møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Norwich med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Wolves har til gengæld forhåbninger om, at Hee-Chan Hwang kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.