Tottenham jagter anden sejr mod Burnley i denne sæson

Burnley tager den kommende søndag imod Tottenham i Premier League på Turf Moor. Som nummer 18 har The Clarets formået at skrabe 9 point sammen for 12 kampe. Med 19 point har The Lilywhites for 12 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i Premier League. Burnley er ivrige efter igen at vinde en fodboldkamp efter flere uafgjorte på det seneste i Premier League. Mod Spurs kan det dog meget vil være godkendt endnu engang at holde fast i det ene point. Når det kommer til mål, er Burnley ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er The Lilywhites ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Tottenham.

  • Burnley er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Burnley er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 7 of 9 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Burnley mod Tottenham

Burnley drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Tottenham igennem de seneste ugers kampe. Burnley ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Brentford med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Chelsea. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 3-3 mod Crystal Palace.

Tottenham håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Lilywhites igennem de seneste ugers kampe. Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Everton, før de sejrede 2-1 mod Leeds. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Mura.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Burnley27% chance for at tage tre point mod Tottenham. Det svarer til, at man får 3.65 på oddset for sejr til Burnley, mens uafgjort giver 3.55 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Lilywhites betaler dig pengene 2.04 gange igen på oddset.

Burnley v Tottenham Indbyrdes historik

Et væddemål på Spurs til at vinde til nul i deres seneste kampe mod The Clarets var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 4-0 i februar 2021 og 1-0 i oktober 2020. Burnley går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Burnley og Tottenham var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

 

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Maxwel Cornet. Han har vist flaget for The Clarets med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Tottenham har til gengæld forhåbninger om, at Heung-Min Son kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.