Leicester mod Newcastle i Premier League runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Leicester er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Newcastle den kommende søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.66 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på King Power Stadium.

Leicester ligger nummer 11 i stillingen med 19 point efter at have afviklet 15 kampe. 9 point efter, som nummer 19, finder man The Magpies placering efter 15 kampe.

Newcastle går ind til kampen mod Leicester på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Leicester har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

Hvad målscoring angår, er The Magpies ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Newcastle.

  • Leicester har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 14 kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Leicester mod Newcastle

Leicester drømmer om mere.

The Magpies har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Leicester har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Southampton, hvorefter de mod Aston Villa tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod SSC Napoli, der vandt 3-2.

Newcastle håber på frisk start.

The Foxes ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Arsenal, hvorefter de opnåede 1-1 mod Norwich. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Burnley.

Leicester v Newcastle Indbyrdes historik

The Foxes trak det korteste strå, da Newcastle vandt en 4-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr The Foxes noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Leicester som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.66, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leicester 60% chance for at banke Newcastle. En pointdeling betaler 4.10 i gevinst på oddset, hvor imod The Magpies udbetaler 5.10 i gevinst på oddset for en sejr. Leicester møder Newcastle med en historik imellem klubberne, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Leicester og Newcastle bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor Leicester og Newcastle ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på King Power Stadium.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for The Foxes med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

The Magpies har til gengæld forhåbninger om, at Callum Wilson kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.