Larsen og co. i top 4 duel i Bundesligaen

Bayer Leverkusen vil forsøge at lukke noget af afstanden til Hoffenheim i tabellen, når de på onsdag brager sammen på BayArena. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Bayer Leverkusen lægger beslag på placeringen som nummer 3 i 1. Bundesliga med 27 point for deres første 15 kampe. Differencen til Hoffenheim er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 15 kampe.

Udover håneret og tre point har Hoffenheim også udsigt til at overhale Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga stillingen. Det kræver dog en sejr på onsdag, men motivationen vil være i top.

Bayer Leverkusen oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Bayer Leverkusen præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hoffenheim rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v Hoffenheim.

  • Bayer Leverkusen har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Bayer Leverkusen har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Bayer Leverkusen kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i de seneste 6 af 8 kampe.
  • Hoffenheim har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Hoffenheim har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Hoffenheim har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Hoffenheim har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Form Bayer Leverkusen mod Hoffenheim

Bayer Leverkusen inde i god stime.

Bayer Leverkusen har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 7-1 sejr over Greuther Fuerth. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Ferencvaros, siden 5-2 mod Eintracht.

Hoffenheim i forrygende form.

Hoffenheim har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Greuther Fuerth nedlagt 3-6, hvorpå Eintracht blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over Freiburg, der blev slået med 1-2.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Bayer Leverkusen formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayer Leverkusen 57% chance for at banke Hoffenheim. En pointdeling betaler 4.33 i gevinst på oddset, hvor imod Hoffenheim udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Bayer Leverkusen v Hoffenheim Indbyrdes historik

Hverken Bayer Leverkusen eller Hoffenheim formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Bayer Leverkusen som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bayer Leverkusen 57% chance for at banke Hoffenheim. En pointdeling betaler 4.33 i gevinst på oddset, hvor imod Hoffenheim udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. Bayer Leverkusen møder Hoffenheim med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Bayer Leverkusen og Hoffenheim var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayer Leverkusen og Hoffenheim hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på BayArena i vente.

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Patrik Schick. Han er topscorer for Bayer Leverkusen med 14 mål for sæsonen og præsterede desuden 6 i de seneste seks kampe.

Hoffenheim krydser til gengæld fingre for, at Ihlas Bebou kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.