Crystal Palace mod West Ham i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Crystal Palace tager den kommende lørdag imod West Ham i Premier League på Selhurst Park.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Crystal Palace samlet 23 point efter 19 kampe. På 31 point befinder The Hammers sig rangeret som nummer 5 for 19 afviklede kampe.

The Irons er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Eagles, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

The Eagles har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

The Hammers kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v West Ham.

  • Crystal Palace har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 7 af de seneste 8 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 13 af de seneste 15 kampe
  • West Ham har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • West Ham tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I 13 af de seneste 15 kampe Crystal Palace har spillet mod West Ham har begge hold scoret
  • Crystal Palace har scoret imod i de seneste 15 kampe i træk de har spillet mod West Ham
  • Crystal Palace har scorede i 15 af de senest 17 kampe mod West Ham
  • Crystal Palace har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod West Ham
  • I de seneste 10 Crystal Palace kampe mod West Ham var summen af mål over 1.5

Form Crystal Palace mod West Ham

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Southampton sluttede 2-2, hvorpå et 3-0 nederlag mod Tottenham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Norwich blev nedlagt med 3-0.

West Ham fortsat skidt kørende.

West Ham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Tottenham. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-3 til Southampton, for så at svare igen med en 1-4 sejr over Watford.

Crystal Palace v West Ham Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Crystal Palace senest mødte West Ham på London Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Crystal Palace møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og West Ham har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Crystal Palace og West Ham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Selhurst Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Conor Gallagher. Han har vist flaget for The Eagles med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

West Ham har til gengæld forhåbninger om, at Michail Antonio kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.