Rivalbrag i Brighton hvor hadeholdet Crystal Palace er på besøg

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Brighton og Crystal Palace tørner ind i hinanden den kommende fredag til et opgør i Premier League.

Som nummer 9 har Brighton formået at skrabe 27 point sammen for 19 kampe. Med 23 point har Crystal Palace for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i Premier League.

Motivationen bør være på plads hos Brighton, som kan overhale Crystal Palace i stillingen den kommende fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på The American Express Community Stadium.

Når det kommer til mål, er The Seagulls ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Crystal Palace kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Crystal Palace.

  • Brighton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Brighton har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Brighton scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 10 af de seneste 11 udekampe
  • Crystal Palace tabte deres seneste 3 udekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
  • Crystal Palace scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Brighton har spillet mod Crystal Palace har begge hold scoret
  • I de seneste 6 Brighton kampe mod Crystal Palace var summen af mål under 3.5
  • Brighton har scoret imod i de seneste 8 kampe i træk de har spillet mod Crystal Palace
  • Brighton har har ikke vundet i de 5 seneste kampe i træk mod Crystal Palace
  • Brighton har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Crystal Palace

Form Brighton mod Crystal Palace

Brighton drømmer om mere.

Brighton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Chelsea, før de nedlage Everton med 3-2. Mod West Brom blev der delt i porten i en 1-1 kamp.
 

The Eagles håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Norwich med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod West Ham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Millwall.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. The Seagulls er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Crystal Palace giver dig netop nu 4.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 25% chance for at slå Brighton. Ønsker du at placere dine indsatser på Brighton, kan de spilles til 2.02 på oddset.

Brighton v Crystal Palace Indbyrdes historik

Hverken Brighton eller Crystal Palace formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har The Seagulls som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.02, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brighton 50% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod The Eagles udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. Brighton møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-3 for deres seneste 9 kampe i Premier League. De seneste 9 kampe mellem Brighton og Crystal Palace har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Brighton og Crystal Palace ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på The American Express Community Stadium.

Hold øje med…

Hold øje med Neal Maupay når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Brighton, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Conor Gallagher har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Eagles, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.