Liverpool lammer Leicesters gavmilde offensiv

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Liverpool får besøg af Leicester på Anfield. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Premier League den kommende torsdag.

Som nummer 2 har Liverpool formået at skrabe 48 point sammen for 22 kampe. Med 26 point har Leicester for 22 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 10 i Premier League.

Leicester går ind til kampen mod Liverpool den kommende torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

The Foxes kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 20 mål imod. Det giver et snit på 2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Leicester.

  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 26 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 47 af deres seneste 49 kampe
  • Liverpool vandt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 23 af de seneste 25 udekampe
  • Leicester scorede i deres seneste 12 kampe
  • Leicester tabte deres seneste 4 udekampe
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • Liverpool har har ikke tabt i de 10 hjemme seneste kampe i træk mod Leicester
  • Liverpool har scorede i de seneste 10 hjemmekampe i træk de har spillet mod Leicester
  • I 9 ud af 11 seneste Liverpool kampe mod Leicester var antallet af mål over 2.5
  • Liverpool har vandt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Leicester
  • I 9 ud af 11 seneste Liverpool hjemmekampe mod Leicester var antallet af mål under 3.5

Form Liverpool mod Leicester

Liverpool bøjer sig ikke

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave på torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Arsenal nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-1 mod Crystal Palace. Senest måtte også Cardiff bøje sig i et 3-1 nederlag.

Leicester håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Leicester i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-3 af Tottenham, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Brighton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Nottingham F., som satte sig igennem med 4-1.

Liverpool v Leicester Indbyrdes historik

Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Leicester, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Leicester. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Liverpool og Leicester ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Anfield.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mohamed Salah. Han har vist flaget for Liverpool med 16 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Leicester har til gengæld forhåbninger om, at Jamie Vardy kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.