Arsenal mod Wolves i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Arsenal er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Wolves den kommende torsdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.62 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Emirates Stadium.

Arsenal er placeret som nummer 6 i tabellen med 42 point efter 23 kampe. Wolves ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 40 point ovenpå deres 23 opgør.

Wolves er fokuserede på at overhale Arsenal i stillingen i Premier League. Det kan de se frem til at gøre på torsdag, men det kræver en sejr på Emirates Stadium, hvis de skal slutte dagen øverst.

Arsenal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende torsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. The Gunners præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 9 mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Wolves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 6 mål i e kampe, lig med et snit på 0.6 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Wolves.

  • Arsenal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Arsenal ikke scoret i 4 af deres seneste 5 kampe
  • Wolverhampton vandt deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 4 af de seneste 5 kampe
  • Arsenal har scorede i de seneste 15 kampe i træk de har spillet mod Wolverhampton
  • I 11 ud af 12 seneste Arsenal kampe mod Wolverhampton var antallet af mål under 3.5
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Arsenal har spillet mod Wolverhampton har begge hold scoret
  • Arsenal har har ikke tabt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Wolverhampton
  • Arsenal har har ikke vundet i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Wolverhampton

Form Arsenal mod Wolves

The Gunners håber på yderligere point til samlingen.

Arsenal ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Burnley. Herefter var de oppe imod Wolves i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Brentford, som blev nedlagt med 2-1.

Wolves inde i god stime.

Wolves har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Tottenham, som blev slået 0-2, før de sejrede 2-1 over Leicester.

Arsenal vs Wolves – Seneste nyt Arsenal kan have op til 3 fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Wolves. Med 2 spillere i karantæne er Arsenal tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Gabriel Martinelli & Gabriel sidder i straffeboksen. Takehiro Tomiyasu sidder over for Arsenal i deres kommende opgave på grund af en skade. Wolves ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende torsdag møder Arsenal. Blandt de 5 spillere, som må se til fra sidelinjen, er navne som Joao Moutinho, Willy Boly, Matija Sarkic, Yerson Mosquera & Pedro Neto.

Arsenal v Wolves Indbyrdes historik

Arsenal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i February 2022 i Premier League. Arsenal møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Arsenal og Wolves var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Arsenal og Wolves ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Emirates Stadium.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens Arsenal har et gennemsnit på 1.4 goals mål i de opgør, har Wolves et snit på 1 goal, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 times gange.

Flere mål i vente

Hold øje med Emile Smith Rowe når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Arsenal, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Raul Jimenez har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Wolves, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.