Chelsea mod Lille i Champions League 1/8-finalen – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal op imod Lille med kick off den kommende tirsdag på Stamford Bridge. Det er deres første af to møder i 1/8-finalen af Champions League.

Chelsea går ind til duellen mod Lille som store favoritter, og vil sætte næsen op efter at have videre kvalifikationen mere eller mindre sikret inden returkampen.

Chelsea v Lille statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til The Blues kaster 1.32 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 5.30 gange igen. Endelig er der 9.50 på oddset for en sejr til Lille.

The Blues kommer til opgøret den kommende tirsdag med et godkendt snit på 1.7 kasser for deres forudgående 10 kampe. De noterede sig anstændige 17 mål, mens de i egen ende lukkede 6 mål ind. Det giver et gennemsnit på 0.6 mål imod pr. kamp. Et rent bur præsterede de at holde 6 gange.

Lille er lettere tamme i øjeblikket, hvad mål angår, da de bare nåede frem til 10 mål i deres foregående 10 kampe. Det er et gennemsnit på 1 mål pr. kamp, hvor de også indkasserede 13 gange. Med andre ord lukker de 1.3 mål ind i snit i øjeblikket. De præsterede at holde modparten fra fadet 3 gange i denne serie.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Chelsea til 1.32 på oddset virker som et fristende bud på den kommende tirsdag. Bookmakerne giver Chelsea 76% chance for at tage tre point mod Lille. Det svarer til, at man får 1.32 på oddset for sejr til The Blues, mens uafgjort giver 5.30 gange igen. En væddemål på en udesejr til Lille betaler dig pengene 9.50 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Chelsea v Lille.

  • Chelsea har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
  • Chelsea scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • Chelsea vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lille i de seneste 19 udekampe
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Lille har spillet, har begge hold scoret
  • Lille har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Lille scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Lille har ikke vundet deres seneste 3 udekampe

Chelsea vs Lille – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele 8 spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp.

Mason Mount, Nathan Baxter, Christian Pulisic, Thiago Silva, Ruben Loftus-Cheek, Reece James, Ben Chilwell og Faustino Anjorin er alle ude af truppen, som Chelsea tager imod Lille med på Stamford Bridge.

Lille har en næsten fuld trup til rådighed den kommende tirsdag, da blot to spillere, Renato Sanches og Isaac Lihadji, ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Lineup Chelsea vs Lille

Form Chelsea mod Lille

The Blues vanskelige at nedbryde.

Chelsea går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-0 sejr over Al Hilal ved klub-VM, hvorefter de vandt 2-1 over Palmeiras i finalen ved samme turnering. Dog først efter forlænget spilletid. I weekenden sejrede de senest 1-0 over Crystal Palace.

Lille udvider sejrsstimen.

Lille har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod PSG gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-5. De revancherede de med en sejr på 0-1 over Montpellier, inden de senest spillede 0-0 mod Metz.

Chelsea v Lille Indbyrdes historik

Chelsea går ind til opgøret med en historik mod Lille, der siger 2-0-0 for deres seneste 2 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til The Blues spilles til 1.32, mens bedste odds på uafgjort er 5.30. Endelig kaster en udesejr til Lille 9.50 af sig på oddset.

Topscorer i form

Hold øje med Hakim Ziyech når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Chelsea.

Sven Botman har stået det rette sted to gange i seks kampe for Lille, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen.

Få odds 10 på over 2.5 mål

Er du på jagt efter andre spiltips til rundens CL kampe, kan du få et godt bud her. LeoVegas tilbyder et ekstraordinært odds, på Atlético Madrid vs Manchester United. Her får du hele odds 10 på, at der bliver scoret over 2.5 mål i CL topbraget. Klik på grafikken nedenfor, for at få del i tilbuddet