Rayo Vallecano mod Real Madrid i La Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Real Madrid skal teste formen af mod Rayo Vallecano på lørdag, når de mødes i La Liga på Campo de Futbol de Vallecas. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Rayo Vallecano lægger beslag på placeringen som nummer 11 i La Liga med 31 point for deres første 24 kampe. Differencen til Real Madrid er 26 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 25 kampe.

Real Madrid er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Rayo Vallecano, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Rayo Vallecano ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Real Madrid har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 5 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Real Madrid.

  • Rayo Vallecano tabte deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 6 af de seneste 7 kampe
  • Rayo Vallecano har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Real Madrid har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Rayo Vallecano har tabte i 17 af 19 seneste kampe mod Real Madrid
  • Rayo Vallecano har har ikke vundet i 19 af 21 seneste kampe mod Real Madrid
  • Rayo Vallecano har scoret imod i 18 af de senest 19 kampe mod Real Madrid
  • I de seneste 3 Rayo Vallecano kampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5
  • Rayo Vallecano har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Real Madrid

Form Rayo Vallecano mod Real Madrid

Rayo Vallecano i miserabel form.

Rayo Vallecano har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Real Betis, før Osasuna satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Elche, der satte sig igennem med 2-1.

Real Madrid bøjer sig ikke

Real Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Villarreal sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Paris SG fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Deportivo Alaves blev nedlagt med 3-0.

Rayo Vallecano vs Real Madrid – Seneste nyt Sergio Ramos rejser ikke med Real Madrid til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Rayo Vallecano v Real Madrid Indbyrdes historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i november 2021 i La Liga. Rayo Vallecano møder Real Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Rayo Vallecano og Real Madrid. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Rayo Vallecano og Real Madrid hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Campo de Futbol de Vallecas i vente.

Der var over 3.5 mål i 6 times af de foregående 10 encounters kampe mellem disse to. Rayo Vallecano opererer med et snit på 0.9 goals mål i disse dueller, mens Real Madrid ligger på 3.3 goals i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 5 times gange undervejs.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Alvaro Garcia. Han har vist flaget for Rayo Vallecano med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Real Madrid har til gengæld forhåbninger om, at Karim Benzema kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 17 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.