United straffer Tottenhams program og sænker Kane og co.

Tre udekampe i træk har Manchester United været igennem, så det er et kærkomment gensyn med Old Trafford, der bydes på for Ole Gunnar Solskjærs tropper i aften i Premier League. Spørgsmålet er, om gensynet bliver lige så kærkomment for klubbens tidligere manager, José Mourinho, der som bekendt nu står i spidsen for dagens gæster fra Tottenham. Det er 164. gang, de står overfor hinanden og Betfair.dk markerer begivenheden ved at lange 250 gratis spilkroner over disken på et valgfrit udfald.

Der skulle være tvivl omkring både Harry Maguire og Bruno Fernandes’ deltagelse, hvilket unægteligt vil være en svækkelse, hvis de må melde pas. Sidstnævntes bidrag i offensiven var instrumental i at kvalificere sig til Champions League i sidste sæson, mens førstnævntes evner til at dirigere et forsvar vil være savnet. Bortset fra de to, skulle United dog ikke være ramt af yderligere frafald

Det har været meget målrigt at følge Manchester United i sæsonens første kampe. Alle fire kampe, heraf to i EFL Cup, havde mindst tre mål. I deres seneste tre kampe scorede de selv tre mål, mens begge hold var på tavlen i kampe, der sluttede 1-3 og 3-2 i Premier League. Her har modstanderne altså formået at udstille United-defensiven, og tager Tottenham deres offensive tendenser med til Manchester i aften, lugter det af en målrig kamp.

De spiller vanvittigt mange kampe i Tottenham for tiden, og der scores lystigt. Everton holdt dem til nul i premiererunden, men Spurs var på tavlen i alle seks efterfølgende kampe. Senest syv mod Maccabi Haifa torsdag aften med Kane som den store goal-getter igen. De er tvivl om Lo Celso og Son til aftenens kamp, der sandsynligvis også kommer en tand for tidligt til deltagelse af Gareth Bale.

Det er vildt program, Tottenham har været igennem, og hvor længe bliver det ved at gå godt? Det er fjerde kamp på otte dage. FJERDE! De scorer lystigt i øjeblikket, det samme gør United, hvorfor begge hold på tavlen virker sandsynligt, men i sidste ende tager vi de gratis 250 kroner fra Betfair.dk og sender efter United i målrigt opgør.

Flere interessante tips