Bayern München mod Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet Bayern München vil være opsatte på at udbygge forspringet til Bayer Leverkusen, når de to hold tørner sammen den kommende lørdag i 1. Bundesliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Med en placering som nummer 1 i stillingen har Bayern München samlet 58 point efter 24 kampe. På 44 point befinder Bayer Leverkusen sig rangeret som nummer 3 for 24 afviklede kampe.

Bayer Leverkusen vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Bayern München, når de to klubber brager sammen i 1. Bundesliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Bayern München kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 3 mål pr. kamp med 30 kasser i alt. De indkasserede også 11 mål, eller gennemsnitligt 1.1 pr. opgør. De holdt buret rent i 4 af de kampe.

Bayer Leverkusen kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 20 scoringer imod, eller et snit på 2 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v Bayer Leverkusen.

  • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe
  • Bayern München vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Bayern München har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Bayern München har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bayern München i de seneste 3 kampe
  • I 11 af de seneste 12 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i de seneste 12 kampe
  • Bayern München har scorede i de seneste 22 hjemmekampe i træk de har spillet mod Bayer Leverkusen
  • Bayern München har har ikke tabt i 20 af 22 seneste hjemmekampe mod Bayer Leverkusen
  • I 8 af de seneste 9 kampe Bayern München har spillet mod Bayer Leverkusen har begge hold scoret
  • I 8 ud af 9 seneste Bayern München kampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål over 2.5
  • Bayern München har vandt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod Bayer Leverkusen

Form Bayern München mod Bayer Leverkusen

Bayern München inde i god stime.

Bayern München er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Salzburg, før de bankede Greuther Fuerth med 4-1. Senest blev Eintracht nedlagt i en 1-0 sejr.

Bayer Leverkusen fortsætter pointhøsten.

Bayer Leverkusen har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke VfB Stuttgart med 4-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Mainz 05. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Arminia Bielefeld.

Bayern München v Bayer Leverkusen Indbyrdes historik

Bayer Leverkusen endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Bayern München i 1. Bundesliga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 5-1 og 2-0. Bookmakerne giver Bayern München 75% chance for at tage tre point mod Bayer Leverkusen. Det svarer til, at man får 1.33 på oddset for sejr til Bayern München, mens uafgjort giver 5.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bayer Leverkusen betaler dig pengene 7.50 gange igen på oddset. Bayern München møder Bayer Leverkusen med en historik imellem klubberne, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Bayern München og Bayer Leverkusen bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Bayern München og Bayer Leverkusen ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Allianz Arena.

Formstærk måltyv

Det er vanskeligt at se udover Patrik Schick, når man går på jagt efter en mulig målscorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 7 mål i seks kampe i alle turneringer for Bayer Leverkusen. Hans total for sæsonen siger 20 netop nu.

Med 5 i de seneste seks kampe i alle turneringer for Bayern München, er Robert Lewandowski manden at holde øje med, når han endnu engang skal på måljagt.