Leicester City mod Leeds i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Leicester City tager på lørdag imod Leeds i Premier League på King Power Stadium.

Leicester City lægger beslag på placeringen som nummer 12 i Premier League med 30 point for deres første 24 kampe. Differencen til Leeds er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 16 i tabellen for 26 kampe.

Leicester City vil være på udkig efter at udvide hullet til Leeds i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden den kommende lørdag.

Leicester City har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Leeds vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 35 mål i e kampe, lig med et snit på 3.5 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Leeds.

  • Der er scoret imod Leicester i 24 af de seneste 26 kampe
  • Leicester scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 10 kampe
  • Leeds har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet mod Leeds har begge hold scoret
  • I 7 ud af 9 seneste Leicester kampe mod Leeds var antallet af mål over 3.5
  • I 8 ud af 10 seneste Leicester kampe mod Leeds var antallet af mål over 2.5
  • Leicester har scorede i 9 af de senest 10 kampe mod Leeds
  • Leicester har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Leeds

Form Leicester City mod Leeds

Leicester City inde i god stime.

Leicester har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Wolves. De svarede stærkt igen mod Randers FC, som blev slået 3-1, før de sejrede 2-0 over Burnley.

Leeds i ekspresfart mod bunden.

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-4 af Manchester United, før Liverpool satte sig igennem med 6-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 0-4.

Leicester City v Leeds Indbyrdes historik

Hverken Leicester City eller Leeds formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Leicester City som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leicester City 56% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 4.10 i gevinst på oddset for en sejr. Leicester City møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Leicester City og Leeds. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Leicester City og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på King Power Stadium.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for Leicester City med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Leeds har til gengæld forhåbninger om, at Daniel James kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.