OB mod AaB i 3F Superliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

OB byder velkommen til AaB i 3F Superliga den kommende mandag på Nature Energy Park.

Med en placering som nummer 9 i stillingen har OB samlet 21 point efter 20 kampe. På 32 point befinder AaB sig rangeret som nummer 4 for 20 afviklede kampe.

OB har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til AaB i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

OB har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v AaB.

  • OB har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod OB i 7 af de seneste 8 kampe
  • AaB scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 6 udekampe
  • AaB vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I 10 ud af 11 seneste OB kampe mod AaB var antallet af mål under 3.5
  • OB har har ikke tabt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod AaB
  • OB har scorede i 9 af de senest 11 hjemmekampe mod AaB
  • I 5 ud af 7 seneste OB kampe mod AaB var antallet af mål under 2.5

Form OB mod AaB

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt for OB, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-0 mod F.C. København, hvorefter de nappede point via 2-2 mod FC Midtjylland. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod SønderjyskE.

AaB drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for AaB givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke FC Midtjylland med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-4 mod Silkeborg IF. Deres seneste opgør, mod Vejle Boldklub, indbragte et point i en 0-0 kamp.

OB v AaB Indbyrdes historik

AaB sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-0 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. OB møder AaB med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem OB og AaB bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan OB og AaB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Nature Energy Park i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Mads Froekjaer-Jensen, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for OB, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Louka Prip har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for AaB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.