Mallorca mod Real Madrid i La Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Mallorca en svær kamp, når de brager ind i topholdet Real Madrid den kommende mandag til en kamp i La Liga på Visit Mallorca Estadi. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Mallorca indtager en plads som nummer 16 i tabellen med 26 point efter 27 kampe. På de 27 runder Real Madrid har afviklet, har de indsamlet 63 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Mallorca har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til Real Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Mallorca ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 22 mål imod, et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Real Madrid.

  • Der er scoret imod Mallorca i de seneste 13 kampe
  • Mallorca tabte deres seneste 4 kampe
  • Mallorca har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Real Madrid vandt deres seneste 3 kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 3 kampe
  • Mallorca har scoret imod i 23 af de senest 25 kampe mod Real Madrid
  • Mallorca har har ikke vundet i 15 af 17 seneste kampe mod Real Madrid
  • Mallorca har tabte i 9 af 11 seneste kampe mod Real Madrid
  • I 8 ud af 10 seneste Mallorca hjemmekampe mod Real Madrid var antallet af mål under 3.5
  • I 5 ud af 7 seneste Mallorca kampe mod Real Madrid var antallet af mål over 2.5

Form Mallorca mod Real Madrid

Mallorca håber på frisk start.

Mallorca har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Valencia, før Real Sociedad satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Celta Vigo, der satte sig igennem med 4-3.

Real Madrid på fortsat vinderkurs

Real Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Rayo Vallecano nedlagt 0-1, hvorpå Real Sociedad blev fejet til side med 4-1. Senest gik formen ud over Paris SG, der blev slået med 3-1.

Mallorca v Real Madrid Indbyrdes historik

Mallorca endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Real Madrid i La Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 6-1 og 2-0. Bookmakerne giver Mallorca 18% chance for at tage tre point mod Real Madrid. Det svarer til, at man får 5.50 på oddset for sejr til Mallorca, mens uafgjort giver 4.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Real Madrid betaler dig pengene 1.60 gange igen på oddset. Mallorca møder Real Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Mallorca og Real Madrid. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Mallorca og Real Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Visit Mallorca Estadi.

Topscorer i form

Det er vanskeligt at se udover Karim Benzema, når man går på jagt efter en mulig målscorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 6 mål i seks kampe i alle turneringer for Real Madrid. Hans total for sæsonen siger 20 netop nu.

Med 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer for Mallorca, er Salva Sevilla manden at holde øje med, når han endnu engang skal på måljagt.