Arsenal mod Leicester City i Premier League runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Arsenal den kommende søndag møder Leicester City. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Som nummer 4 har Arsenal formået at skrabe 48 point sammen for 25 kampe. Med 33 point har Leicester City for 25 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 12 i Premier League.

I deres nuværende form vil The Gunners sætte næsen op efter at holde momentum ved lige, når de går ind til kampen mod Leicester City.

Arsenal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Arsenal præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 7 mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Leicester City har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Leicester City.

  • Arsenal har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal vandt deres seneste 4 kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 4 kampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 21 af de seneste 23 udekampe
  • Leicester scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Leicester tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Leicester har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Arsenal har vandt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Leicester
  • Arsenal har har ikke tabt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod Leicester
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Arsenal har spillet mod Leicester har begge hold scoret
  • Arsenal har scorede i 9 af de senest 10 hjemmekampe mod Leicester
  • Arsenal har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Leicester

Form Arsenal mod Leicester City

Arsenal på fortsat vinderkurs

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Brentford nedlagt 2-1, hvorefter det blev 2-1 mod Wolves. Senest måtte også Watford bøje sig i et 3-2 nederlag.

Leicester City i forrygende form.

Leicester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Burnley nedlagt 0-2, hvorpå Leeds blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Rennes, der blev slået med 2-0.

Arsenal v Leicester City Indbyrdes historik

Arsenal vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på King Power Stadium i oktober 2021 i Premier League. Bookmakerne har Arsenal som favoritter til sejren i dette opgør på Emirates Stadium på søndag. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Leicester City, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Arsenal og Leicester City. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Arsenal og Leicester City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Emirates Stadium i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emile Smith Rowe. Han har vist flaget for Arsenal med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.  

Leicester City har til gengæld forhåbninger om, at James Maddison kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 10 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.