Real Madrid mod Barcelona i La Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet Real Madrid vil være opsatte på at udbygge forspringet til Barcelona, når de to hold tørner sammen på søndag i La Liga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Som nummer 1 har Real Madrid formået at skrabe 66 point sammen for 28 kampe. Med 51 point har Barcelona for 28 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i La Liga.

Barcelona går ind til kampen mod Real Madrid den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Real Madrid har før kampen på søndag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 6 mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 5 gange.

Barcelona ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 8 mål ind, eller 0.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Barcelona.

  • Real Madrid har ikke tabt 31 af 32 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Madrid vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 11 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Barcelona i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Real Madrid har scoret imod i 26 af de senest 28 kampe mod Barcelona
  • I 8 ud af 10 seneste Real Madrid hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål over 2.5
  • Real Madrid har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Barcelona
  • I 21 ud af 22 seneste Real Madrid hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål over 1.5
  • I de seneste 3 kampe i træk Real Madrid har spillet mod Barcelona har begge hold scoret

Form Real Madrid mod Barcelona

Real Madrid i fantastisk form.

Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Real Sociedad nedlagt 4-1, hvorefter det blev 3-1 mod Paris SG. Senest måtte også Mallorca bøje sig i et 3-0 nederlag.

Barcelona i forrygende form.

Barcelona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Galatasaray, før de bankede Osasuna med 4-0. Senest blev Galatasaray nedlagt i en 2-1 sejr.

Real Madrid v Barcelona Indbyrdes historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2021 i La Liga. Real Madrid går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Madrid og Barcelona. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Real Madrid og Barcelona ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Barcelona – Hold øje med…

Hold godt øje med Karim Benzema, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 5 gange på det seneste for Real Madrid. For gæsterne præsterede Pierre-Emerick Aubameyang 5 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.