FC Fredericia mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

FC Fredericia byder velkommen til Hvidovre IF i Nordicbet Liga den kommende fredag på Monjasa Park.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har FC Fredericia samlet 37 point efter 22 kampe. På 43 point befinder Hvidovre IF sig rangeret som nummer 3 for 22 afviklede kampe.

FC Fredericia har brug for en sejr den kommende fredag for at lukke afstanden til Hvidovre IF i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

FC Fredericia har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med 2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Hvidovre IF har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Hvidovre IF.

Form FC Fredericia mod Hvidovre IF

FC Fredericia drømmer om at stoppe ringe stime.

De seneste tre kampe har for FC Fredericia givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Jammerbugt FC med 3-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Hobro IK. Deres seneste opgør, mod HB Køge, indbragte et point i en2-2 kamp.

Hvidovre IF håber på yderligere point til samlingen.

Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nykøbing FC med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-4 mod FC Helsingør. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Vendsyssel FF.

FC Fredericia v Hvidovre IF Indbyrdes historik

Hvidovre IF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 5-1 tilbage i November 2021 i Nordicbet Liga. FC Fredericia går ind til opgøret med en historik mod Hvidovre IF, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem FC Fredericia og Hvidovre IF bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Fredericia og Hvidovre IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Monjasa Park i vente.

FC Fredericia mod Hvidovre IF – Formstærke spillere

Kristian Kirkegaard har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. FC Fredericia satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hvidovre IF kigger til gengæld mod Kim Aabech i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.