Man Utd mod Leicester City i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Man Utd er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Leicester City på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.52 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Old Trafford.

Med en placering som nummer 6 i stillingen har Man Utd samlet 50 point efter 29 kampe. På 36 point befinder Leicester City sig rangeret som nummer 10 for 29 afviklede kampe.

Leicester City går ind til kampen mod Man Utd på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Man Utd har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Leicester City vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man Utd v Leicester City.

  • Manchester United scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Manchester United har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 23 af de seneste 25 udekampe
  • Leicester scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Leicester tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Leicester har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Leicester vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Manchester United har scorede i de seneste 22 kampe i træk de har spillet mod Leicester
  • Manchester United har har ikke tabt i 12 af 14 seneste kampe mod Leicester
  • Manchester United har vandt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Leicester
  • I 8 ud af 10 seneste Manchester United hjemmekampe mod Leicester var antallet af mål under 3.5
  • I de seneste 3 kampe i træk Manchester United har spillet mod Leicester har begge hold scoret

Form Man Utd mod Leicester City

Man Utd drømmer om mere.

Det er alt eller intet for Manchester United i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-1 nederlag mod Manchester City, hvortil de svarede igen mod Tottenham i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Atletico Madrid.

Leicester City fortsætter pointhøsten.

Leicester City har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Arsenal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Rennes, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Brentford.

Man Utd v Leicester City Indbyrdes historik

Leicester City vandt 4-2 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på King Power Stadium i October 2021 i Premier League. Bookmakerne har Man Utd som favoritter til sejren i dette opgør på Old Traffordden kommende lørdag. Man Utd går ind til opgøret med en historik mod Leicester City, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Man Utd og Leicester City kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Man Utd og Leicester City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Old Trafford i vente.

Man Utd mod Leicester City – Hold øje med…

Det kører udmærket for Cristiano Ronaldo, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i hans seneste seks kampe, så Man Utd håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Leicester City på lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Cristiano Ronaldo til at finde vej til netmaskerne her.