Watford mod Brentford i Premier League runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Watford lægger beslag på placeringen som nummer 19 i Premier League med 22 point for deres første 31 kampe. Differencen til Brentford er 14 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 13 i tabellen for 32 kampe.

Brentford er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Watford på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Watford ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brentford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Brentford.

Form Watford mod Brentford

Watford fortsat skidt kørende.

Watford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Southampton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Liverpool, siden 3-0 mod Leeds.

Brentford fortsætter pointhøsten.

Brentford har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Leicester. De svarede stærkt igen mod Chelsea, som blev slået 1-4, før de sejrede 2-0 over West Ham.

Watford v Brentford Indbyrdes historik

Brentford tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i december 2021 i Premier League. Watford går ind til opgøret med en historik mod Brentford, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Watford og Brentford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Vicarage Road Stadium.

Watford mod Brentford – Hold øje med…

Ivan Toney har gang i en stærk sæson med 12 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 6kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Brentford krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Watford på lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Ivan Toney på oddset til komme på tavlen igen.