Cadiz mod Athletic Bilbao i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 32 kampe afviklet er Cadiz placeret nummer 17 i stillingen med 31 point. Der er 14 points forskel til Athletic Bilbao, der som nummer 8 har samlet 45 point sammen.

Cadiz har brug for en sejr på torsdag for at lukke afstanden til Athletic Bilbao i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Cadiz ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Athletic Bilbao vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Cadiz v Athletic Bilbao.

  • Cadiz har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Cadiz har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Cadiz scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Cadiz i 5 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 11 af de seneste 12 kampe
  • Athletic Bilbao tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Athletic Bilbao har spillet, har begge hold scoret
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I 4 ud af 5 seneste Cadiz kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 1.5
  • I 4 ud af 5 seneste Cadiz kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 2.5
  • I 4 ud af 5 seneste Cadiz kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 3.5

Form Cadiz mod Athletic Bilbao

Cadiz inde i god stime.

Cadiz har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Valencia sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod Real Betis fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Barcelona blev nedlagt med 1-0.

Athletic Bilbao drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Athletic Bilbao i øjeblikket. Mod Elche satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Villarreal. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Celta Vigo.

Cadiz v Athletic Bilbao Indbyrdes historik

Cadiz havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i november 2021 i La Liga. Cadiz møder Athletic Bilbao med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-2 for deres seneste 5 kampe i La Liga. I 1 af de seneste 5 opgør mellem Cadiz og Athletic Bilbao var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Cadiz og Athletic Bilbao ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Estadio Nuevo Mirandilla.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Cadiz’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime.

Cadiz mod Athletic Bilbao – Hold øje med…

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks La Liga kampe, håber Cadiz stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Athletic Bilbao deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks La Liga kampe.