Man Utd mod Chelsea i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Man Utd lægger beslag på placeringen som nummer 6 i Premier League med 54 point for deres første 34 kampe. Differencen til Chelsea er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 32 kampe.

Man Utd har brug for en sejr på torsdag for at lukke afstanden til fjerdepladsen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Man Utd ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 10 gange, eller 1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man Utd v Chelsea.

  • Der er scoret imod Manchester United i 13 af de seneste 15 kampe
  • Manchester United har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Manchester United har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea scorede i 43 af deres seneste 45 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste udekampe
  • Chelsea vandt deres seneste 9 udekampe
  • Chelsea scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Chelsea vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I 14 ud af 16 seneste Manchester United hjemmekampe mod Chelsea var antallet af mål under 3.5
  • Manchester United har har ikke tabt i 14 af 16 seneste hjemmekampe mod Chelsea
  • Manchester United har har ikke tabt i de 8 seneste kampe i træk mod Chelsea
  • I 7 ud af 9 seneste Manchester United hjemmekampe mod Chelsea var antallet af mål under 2.5
  • I de seneste 4 Manchester United kampe mod Chelsea var summen af mål under 2.5

Form Man Utd mod Chelsea

Man Utd drømmer om at stoppe ringe stime.

Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Norwich. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-0 til Liverpool, siden 3-1 mod Arsenal.

Chelsea inde i god stime.

Chelsea har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Crystal Palace med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-4 mod Arsenal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over West Ham.

 

Man Utd v Chelsea Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Man Utd senest stod overfor Chelsea på Stamford Bridge. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 1-1 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Man Utd møder Chelsea med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 3 af de seneste 10 opgør mellem Man Utd og Chelsea var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Man Utd og Chelsea ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Old Trafford.

Man Utd mod Chelsea – Formstærke spillere

Med 16 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Cristiano Ronaldo så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.