Getafe mod Real Betis i La Liga runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 15 har Getafe formået at skrabe 35 point sammen for 33 kampe. Med 57 point har Real Betis for 33 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i La Liga.

Getafe har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til Real Betis i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Real Betis vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Real Betis.

  • Getafe har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Getafe har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Getafe scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Getafe scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • Getafe har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Betis scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • Real Betis har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Real Betis har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Real Betis har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • I 11 ud af 12 seneste Getafe kampe mod Real Betis var antallet af mål under 3.5
  • I 11 ud af 13 seneste Getafe hjemmekampe mod Real Betis var antallet af mål under 3.5
  • Getafe har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod Real Betis
  • Getafe har scorede i 10 af de senest 12 hjemmekampe mod Real Betis
  • Getafe har vandt i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Real Betis

Form Getafe mod Real Betis

Getafe håber på yderligere point til samlingen.

Getafe har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Real Madrid tabte de 2-0, Villarreal også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Getafe formåede at vinde 2-0 over Celta Vigo.

Real Betis håber på yderligere point til samlingen.

Real Betis har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Real Sociedad blev det 0-0, hvorefter Elche viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Valencia.

Getafe v Real Betis Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Real Betis deres seneste to kampe mod Getafe i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i september 2021 og 1-0 i februar 2021. Getafe går ind til opgøret med en historik mod Real Betis, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Getafe og Real Betis bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Getafe og Real Betis hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Coliseum Alfonso Perez i vente.

Getafe mod Real Betis – Formstærke spillere

Borja Mayoral har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. Getafe satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Real Betis kigger til gengæld mod Juanmi i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i La Liga.