West Ham mod Arsenal i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 7 i stillingen har West Ham samlet 52 point efter 34 kampe. På 60 point befinder Arsenal sig rangeret som nummer 4 for 34 afviklede kampe.

West Ham har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Arsenal i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

The Gunners har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Arsenal.

  • West Ham scorede i 25 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 kampe
  • West Ham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Arsenal i 9 af de seneste 11 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Arsenal i de seneste 3 udekampe
  • West Ham har har ikke vundet i 25 af 27 seneste kampe mod Arsenal
  • West Ham har har ikke vundet i 16 af 18 seneste hjemmekampe mod Arsenal
  • I 9 ud af 11 seneste West Ham hjemmekampe mod Arsenal var antallet af mål over 2.5
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe West Ham har spillet mod Arsenal har begge hold scoret
  • West Ham har scoret imod i 11 af de senest 13 hjemmekampe mod Arsenal

Form West Ham mod Arsenal

West Ham håber på frisk start.

West Ham har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Burnley, hvorefter de mod Chelsea tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Eintracht, der vandt 2-1.

The Gunners drømmer om mere.

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Southampton. De svarede stærkt igen mod Chelsea, som blev slået 2-4, før de sejrede 3-1 over Manchester United.

West Ham v Arsenal Indbyrdes historik

The Gunners tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i december 2021 i Premier League. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem West Ham og Arsenal var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 35 fortæller os, hvor West Ham og Arsenal ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på London Stadium.

West Ham mod Arsenal – Formstærke spillere

Det har været en strålende sæson for Bukayo Saka så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 3 garn i de seneste seks kampe, og The Gunners sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod West Ham. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Bukayo Saka på oddset til komme på tavlen igen.