FC Helsingør mod FC Fredericia i Nordicbet Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top to, kæmpes der om vigtige point, når FC Helsingør tager imod FC Fredericia på fredag.

Som nummer 3 har FC Helsingør formået at skrabe 51 point sammen for 27 kampe. Med 47 point har FC Fredericia for 27 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Nordicbet Liga.

FC Fredericia går ind til kampen mod FC Helsingør den kommende fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

FC Helsingør har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

FC Fredericia har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v FC Fredericia.

Form FC Helsingør mod FC Fredericia

FC Helsingør fortsætter skuffende resultater.

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af FC Fredericia, før Hvidovre IF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Lyngby Boldklub, der satte sig igennem med 2-1.

FC Fredericia fortsætter pointhøsten.

FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Lyngby Boldklub. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Nykøbing FC.

FC Helsingør v FC Fredericia Indbyrdes historik

FC Fredericia sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 4-0 tilbage i april 2022 i Nordicbet Liga. FC Helsingør går ind til opgøret med en historik mod FC Fredericia, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem FC Helsingør og FC Fredericia bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor FC Helsingør og FC Fredericia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Helsingør Stadion.

FC Helsingør mod FC Fredericia – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Tonni Adamsen viser rigtig god form med 5 mål i seks kampe og FC Helsingør bør bringe ham i spil mod FC Fredericia. Sidstnævnte ankommer med Kristian Kirkegaard, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.