Vendsyssel FF mod Jammerbugt FC i Nordicbet Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Vendsyssel FF er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Jammerbugt FC den kommende søndag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.60 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 28 point efter 27 kampe. På de 27 runder Jammerbugt FC har afviklet, har de indsamlet 22 point og ligger nummer 6 i stillingen.

Vendsyssel FF vil være på udkig efter at udvide hullet til Jammerbugt FC i stillingen Nordicbet Liga, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Jammerbugt FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Jammerbugt FC.

Form Vendsyssel FF mod Jammerbugt FC

Vendsyssel FF i miserabel form.

Vendsyssel FF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Esbjerg fB, hvorefter de mod Jammerbugt FC tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hobro IK, der vandt 1-0.

Jammerbugt FC drømmer om mere.

Jammerbugt FC har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hobro IK tabte de 1-0, hvorefter de vandt 2-1 over Vendsyssel FF. De var tilbage i rendestenen med et 0-3 nederlag mod HB Køge.

Vendsyssel FF v Jammerbugt FC Indbyrdes historik

Jammerbugt FC havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i april 2022 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF går ind til opgøret med en historik mod Jammerbugt FC, der siger 3-1-1 for deres seneste 5 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 5 kampe mellem Vendsyssel FF og Jammerbugt FC. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Vendsyssel FF og Jammerbugt FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Nord Energi Arena.

Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Jammerbugt FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.

Vendsyssel FF mod Jammerbugt FC – Hold øje med…

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Ronnie Schwartz ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Jammerbugt FC sætter deres lid til, at Omar Natami kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.