Arsenal mod Leeds i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Leeds den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Gunners vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Arsenal lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Premier League med 63 point for deres første 34 kampe. Differencen til Leeds er 29 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 17 i tabellen for 34 kampe.

Toppen af tabellen møder bunden af Premier League og Arsenal håber på at udstille forskellen, når de møder Leeds.

Arsenal har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Leeds vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Leeds.

  • Der er scoret imod Arsenal i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Arsenal i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal scorede i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 19 af de seneste 21 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Leeds har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Leeds har ikke tabt deres seneste 3 udekampe
  • Leeds har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • I 6 ud af 7 seneste Arsenal kampe mod Leeds var antallet af mål over 4.5
  • I 8 af de seneste 10 kampe Arsenal har spillet mod Leeds har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Arsenal hjemmekampe mod Leeds var summen af mål over 4.5
  • I 6 ud af 7 seneste Arsenal kampe mod Leeds var antallet af mål over 3.5
  • I 8 ud af 10 seneste Arsenal kampe mod Leeds var antallet af mål over 2.5

Form Arsenal mod Leeds

The Gunners håber på yderligere point til samlingen.

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 4-2, hvorefter det blev 3-1 mod Manchester United. Senest måtte også West Ham bøje sig i et 2-1 nederlag.

Leeds drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Leeds i øjeblikket. Mod Watford satte de sig igennem i en 0-3 sejr, før de spillede 0-0 mod Crystal Palace. I sidste runde gik de dog ned med 0-4 mod Manchester City.

Arsenal v Leeds Indbyrdes historik

The Gunners blæste fuldstændig Leeds omkuld med sejre på 4-1 og 4-2 i deres seneste møder i Premier League. Bookmakerne har Arsenal som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.43, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Arsenal70% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 4.75 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 7.00 i gevinst på oddset for en sejr. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Arsenal og Leeds. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Arsenal og Leeds hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 36. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Emirates Stadium i vente.

Arsenal mod Leeds – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Edward Nketiah, der viser god form for Arsenal. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Leeds.

Gæsterne krydser fingre for Rodrigo til at score igen efter 3 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.