Norwich mod West Ham i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Norwich ligger nummer 20 i stillingen med 21 point efter at have afviklet 34 kampe. 31 point efter, som nummer 7, finder man West Ham placering efter 34 kampe.

West Ham er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Norwich den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Norwich ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v West Ham.

  • Norwich tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Norwich har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Norwich har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Norwich i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Norwich i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 13 af de seneste 14 udekampe
  • West Ham tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 12 af de seneste 14 kampe
  • West Ham har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Norwich har har ikke vundet i 8 af 9 seneste kampe mod West Ham
  • Norwich har scoret imod i de seneste 8 kampe i træk de har spillet mod West Ham
  • I de seneste 3 Norwich hjemmekampe mod West Ham var summen af mål over 3.5
  • I de seneste 3 Norwich hjemmekampe mod West Ham var summen af mål over 2.5
  • Norwich har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod West Ham

Form Norwich mod West Ham

Norwich er igen havnet i problemer.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Manchester United, før Newcastle satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Aston Villa, der satte sig igennem med 2-0.

West Ham i miserabel form.

West Ham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Eintracht, før Arsenal satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Eintracht, der satte sig igennem med 1-0.

Norwich kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod West Ham på søndag. Joshua Sargent, Christoph Zimmermann, Kenny McLean, Ozan Kabak, Adam Idah og Andrew Omobamidele er alle ude af truppen, som Norwich tager imod West Ham med på Carrow Road. West Ham ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Norwich på Carrow Road. Angelo Ogbonna rejser ikke med West Ham til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Norwich v West Ham Indbyrdes historik

Ikke bare vandt West Ham deres seneste to kampe mod Norwich i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i januar 2022 og 4-0 i juli 2020. Norwich møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-5 for deres seneste 9 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 9 kampe mellem Norwich og West Ham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Norwich og West Ham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 36. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Carrow Road i vente.

Norwich mod West Ham – Hold øje med…

Jarrod Bowen scorede blot 2 mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 10 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når West Ham kommer på besøg hos Norwich.