Leicester City mod Everton i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 11 har Leicester City formået at skrabe 42 point sammen for 33 kampe. Med 32 point har Everton for 33 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i Premier League.

Everton går ind til kampen mod Leicester City den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Leicester City ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester City v Everton.

  • Leicester har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leicester i 10 af de seneste 12 kampe
  • Leicester har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Everton i de seneste 17 udekampe
  • Everton tabte 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Everton har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste udekampe
  • Everton scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Everton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I de seneste 9 Leicester kampe mod Everton var summen af mål under 3.5
  • Leicester har scoret imod i 16 af de senest 18 kampe mod Everton
  • Leicester har scorede i 16 af de senest 18 kampe mod Everton
  • I 9 ud af 11 seneste Leicester hjemmekampe mod Everton var antallet af mål under 3.5
  • I 6 af de seneste 8 kampe Leicester har spillet mod Everton har begge hold scoret

Form Leicester City mod Everton

Leicester City drømmer om at stoppe ringe stime.

Leicester har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Roma, hvorefter de mod Tottenham tabte 3-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Roma, der vandt 1-0.

Everton drømmer om mere.

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Leicester sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Liverpool fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Chelsea blev nedlagt med 1-0.

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Leicester City, når de skal i aktion mod Everton. Wilfred Ndidi og Ryan Bertrand er blandt de 2 spillere, som mangler for Leicester City på søndag. I værste fald må Everton finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Allan i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint. Ben Godfrey, Donny van de Beek, André Gomes, Nathan Patterson og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til King Power Stadium.

Leicester City v Everton Indbyrdes historik

Sidste gang Leicester City spillede imod Everton var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Goodison Park sluttede 1-1. Leicester City møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Leicester City og Everton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Leicester City og Everton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på King Power Stadium.

Leicester City mod Everton – Formstærke spillere

Kelechi Iheanacho har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Leicester City satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Everton kigger til gengæld mod Richarlison i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i Premier League.