Wolves mod Norwich i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Wolves er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Molineux Stadium på søndag. Gæsterne fra Norwich ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Efter 36 kampe afviklet er Wolves placeret nummer 8 i stillingen med 50 point. Der er 29 points forskel til Norwich, der som nummer 20 har samlet 21 point sammen.

Både Wolves og Norwich har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Norwich vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Norwich.

  • Der er scoret imod Wolverhampton i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 8 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Wolverhampton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Norwich tabte 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Norwich har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Norwich har ikke vundet deres seneste 7 udekampe
  • Norwich tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Norwich i 12 af de seneste 14 kampe
  • I de seneste 4 Wolverhampton kampe mod Norwich var summen af mål under 3.5
  • I 4 ud af 5 seneste Wolverhampton kampe mod Norwich var antallet af mål over 2.5
  • Wolverhampton har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Norwich
  • Wolverhampton har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Norwich

Form Wolves mod Norwich

Wolves fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Wolves i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-0 af Brighton, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Chelsea. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester City, som satte sig igennem med 5-1.

Norwich er igen havnet i problemer.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Aston Villa, før West Ham satte sig igennem med 0-4. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leicester, der satte sig igennem med 3-0.

Wolves kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Norwich. Nélson Semedo, Max Kilman og Matija Sarkic er alle ude af truppen, som Wolves tager imod Norwich med på Molineux Stadium. Norwich må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 3 har skavanker af varierende art. Mathias Normann, Joshua Sargent, Christoph Zimmermann, Kenny McLean, Ozan Kabak, Adam Idah og Andrew Omobamidele bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Norwich, når de drager til Molineux Stadium.

Wolves v Norwich Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Wolves senest mødte Norwich i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.42, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolves 70% chance for at banke Norwich. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Norwich udbetaler 7.50 i gevinst på oddset for en sejr. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 5 opgør mellem Wolves og Norwich var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Wolves og Norwich ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Molineux Stadium.

Wolves mod Norwich – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Conor Coady ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Norwich sætter deres lid til, at Teemu Pukki kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.