Lillestrom mod Rosenborg i Eliteserien runde 10 – optakt, odds og spilfiduser

Det er sidste sæsons nummer 4 med med 49 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 5 i denne runde 10 i Eliteserien. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Eliteserien, der nåede op på med 48 point.

Som nummer 1 har Lillestrom formået at skrabe 24 point sammen for 10 kampe. Med 14 point har Rosenborg for 10 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 6 i Eliteserien.

Rosenborg vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Lillestrom, når de to klubber brager sammen i Eliteserien. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Lillestrom oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Lillestrom præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 7 mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Rosenborg kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lillestrom v Rosenborg.

  • Lillestrøm scorede i deres seneste 17 kampe
  • Lillestrøm har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Lillestrøm scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • Lillestrøm har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Lillestrøm vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Rosenborg har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Rosenborg i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Rosenborg scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Rosenborg scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Rosenborg har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Lillestrøm har har ikke vundet i 22 af 24 seneste kampe mod Rosenborg
  • Lillestrøm har scoret imod i 19 af de senest 21 kampe mod Rosenborg
  • Lillestrøm har scoret imod i 19 af de senest 21 hjemmekampe mod Rosenborg
  • Lillestrøm har har ikke vundet i 11 af 12 seneste hjemmekampe mod Rosenborg
  • I 19 ud af 21 seneste Lillestrøm kampe mod Rosenborg var antallet af mål over 1.5

Form Lillestrom mod Rosenborg

Lillestrom inde i god stime.

Lillestrom er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-4 og 2-0 over Sandefjord samt Vaalerenga. Serien blev dog bremset mod Tromsoe i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Rosenborg bøjer sig ikke

Rosenborg ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Hamarkameratene. Herefter var de oppe imod FK Haugesund i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Vaalerenga, som blev nedlagt med 0-4.

Lillestrom v Rosenborg Indbyrdes historik

Lillestrom tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-1 tilbage i oktober 2021 i Eliteserien. Lillestrom går ind til opgøret med en historik mod Rosenborg, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Eliteserien. Af de seneste 10 kampe mellem Lillestrom og Rosenborg kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 10 fortæller os, hvor Lillestrom og Rosenborg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Aaraasen.

Lillestrom mod Rosenborg – Formstærke spillere

Tom Pettersson har været den bedste målskytte i Eliteserien for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Lillestrom satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Rosenborg kigger til gengæld mod Stefano Holmquist Vecchia i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i Eliteserien.