FC Helsingør mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør har fordel af hjemmebane på Helsingør Stadion, når Vejle Boldklub kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

FC Helsingør kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 0 gange.

Vejle Boldklub kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Vejle Boldklub.

Form FC Helsingør mod Vejle Boldklub

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Lyngby Boldklub, før Hvidovre IF satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Nykøbing FC, der satte sig igennem med 2-3. FC Helsingør opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag, mens de scorede9 og lukkede 9 mål ind.

Vejle Boldklub har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke AGF med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod FC Nordsjælland. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over OB. Vejle Boldklub vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 draw og led 2 defeats nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

FC Helsingør vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

FC Helsingør mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. FC Helsingør vandt 3 times af de seneste 6 matches, mens Vejle Boldklub vandt 1 win af de foregående 6 matches. Der er odds 2.70 på en sejr til hjemmeholdet.

Oliver Drost har 3 mål i seks Nordicbet Liga kampe for FC Helsingør, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Vejle Boldklub. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Arbnor Mucolli, der har banket 3 mål ind i Nordicbet Liga.

FC Helsingør var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 4 nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 5 nederlag. FC Helsingør har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på Helsingør Stadion. Vejle Boldklub scorede kampens første kasse 4 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. FC Helsingør præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Vejle Boldklub snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af FC Helsingørs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.