AGF mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på Ceres Park den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet AGF og gæsterne fra Randers FC.

Nøjagtig 1 point udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Ceres Park.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Randers FC præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vores tip.

Facts og finurligheder for AGF v Randers FC

  • Der er scoret imod AGF i 24 af de seneste 26 kampe
  • AGF har ikke vundet 17 af 18 af deres seneste kampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke vundet deres seneste 9 hjemmekampe
  • AGF scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
.
  • I de seneste 6 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 10 kampe
  • Randers FC scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Randers FC har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 5 kampe
.

Form AGF mod Randers FC

AGF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Viborg FF tabte de 1-0, Brøndby IF også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor AGF formåede at vinde 3-1 over Viborg FF.AGF har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Ceres Park. De opnåede uafgjort 3 gange og tabte 2 af disse, hvori de scorede 7 og indkasserede 8 mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Randers FC, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-2 mod FC Midtjylland, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod FC Midtjylland. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod OB.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 5 mål.

AGF vs Randers FC – Seneste nyt

AGF kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Randers FC.

Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner og Benjamin Hvidt er blandt de 3 spillere, som mangler for AGF på søndag.

Randers FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AGF på Ceres Park.

Mikkel Kallesøe rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens AGF vandt 2 sejre i 10 kampe. Randers FC kan spilles til odds 2.58 hos spilselskaberne.

Hold godt øje med Patrick Mortensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for AGF. For gæsterne præsterede Tosin Kehinde 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AGF opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i 5 af disse. De led 4 nederlag i denne serie. Randers FC nappede 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede 3 uafgjort og led 5 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Randers FC 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Randers FC snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AGFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.