Hvidovre IF mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fremad Amager gæster Pro Ventilation Arena den kommende tirsdag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Hvidovre IF.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 6 point og 3 pladser.

Med tre sejre i træk er Hvidovre IF klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Fremad Amager, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Hvidovre IF har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Fremad Amager præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Fremad Amager.

Form Hvidovre IF mod Fremad Amager

Hvidovre IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-4 til FC Helsingør. De svarede stærkt igen mod Hillerød Fodbold, som blev slået 3-1, før de sejrede 0-3 over FC Helsingør.Hvidovre IF vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Pro Ventilation Arena, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 3 ind og scorede selv 10.

Fremad Amager er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 1-2 over Hillerød Fodbold samt Vendsyssel FF. Serien blev dog bremset mod Næstved BK i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 10 mål.

Hvidovre IF vs Fremad Amager – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Fremad Amager – indbyrdes historik

Hvidovre IF kørte Fremad Amager over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 4-1 og 3-0.Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. Hvidovre IF vandt 6 opgør, mens Fremad Amager sejrede 3 gange. En hjemmesejr giver odds 1.78 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 4.09.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Hvidovre IF og Fremad Amager. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Lucas Ravn-Haren virker til at være i anstændig form for Fremad Amager, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hvidovre IF, som er store favoritter til sejren den kommende tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Christoffer Boateng, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Fremad Amager sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag.Fremad Amager præsterede blot at holde rent bur i 4 af deres seneste 10 udekampe. Hvidovre IF formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på Pro Ventilation Arena.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hvidovre IF præsterede 1.8 mål i gennemsnit, mens Fremad Amager præsterede 0.9 mål i snit. Begge hold scorede 3 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hvidovre IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime.Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.