Vendsyssel FF mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF agerer værter på Nord Energi Arena for gæsterne fra Hobro IK til et opgør i Nordicbet Liga på tirsdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 4 pladser.

Hobro IK fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på tirsdag. Vendsyssel FF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Vendsyssel FF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på tirsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 0 af dem.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Hobro IK præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Hobro IK.

Form Vendsyssel FF mod Hobro IK

Vendsyssel FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke VSK Aarhus med 1-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Fremad Amager. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over Nykøbing FC.Vendsyssel FF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede11 og lukkede 6 mål ind.

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod FC Helsingør satte de sig igennem med 1-0, før Næstved BK viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hobro IK gik ned 0-3 mod SønderjyskE.Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

Vendsyssel FF vs Hobro IK – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Hobro IK – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Vendsyssel FF ser Hobro IK uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.Hobro IK synes at have et godt øje til Vendsyssel FF, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.20 på Hobro IK til at vinde igen.

Vendsyssel FF vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Hobro IK vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 5 sluttede remis. De tabte desuden 1 af disse udekampe.Hobro IK præsterede yderst acceptable 5 clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Vendsyssel FF holdt rent bur i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Vendsyssel FF har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Hobro IK et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 7 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af Vendsyssel FFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.