AaB mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF gæster Aalborg Portland Park den kommende søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet AaB.

AaB er nummer 11 med 2 point og en målscore på 3-8, mens Brøndby IF ligger nummer 9 med 6 point og en målscore på 5-9.

Når det kommer til mål, er AaB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brøndby IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Brøndby IF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Brøndby IF.

  • I 13 af de seneste 15 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AaB i 15 af de seneste 16 kampe
  • AaB scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Brøndby IF scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 10 udekampe
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • Brøndby IF scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe

Form AaB mod Brøndby IF

AaB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AC Horsens blev det 0-0, hvorefter Silkeborg IF viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod FC Nordsjælland.AaB er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 2 uafgjorte af sig samt 4 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 5.

Brøndby IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-1 af F.C. København. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til FC Basel 1893, for så at svare igen med en 2-0 sejr over OB.Det er nok for meget at forlange en titel af Brøndby IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Brøndby IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 7.

AaB vs Brøndby IF – Seneste nyt

AaB kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Brøndby IF.Lars Kramer får en fridag fra AaB-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Kristoffer Pallesen og Anders Hagelskjær er alle ude af truppen, som AaB tager imod Brøndby IF med på Aalborg Portland Park.

I værste fald må Brøndby IF finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.

Det er navne som Simon Hedlund, Blas Riveros, Andreas Maxsø, Carl Björk, Kevin Mensah og Daniel Wass, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Aalborg Portland Park.

AaB mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag.AaB plejer at byde at møde Brøndby IF, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.50.

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Kasper Kusk ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brøndby IF sætter deres lid til, at Josip Radosevic kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

AaB opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i 2 af disse. De led 7 nederlag i denne serie. Brøndby IF nappede 1 sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 7 nederlag.Brøndby IF scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 udekampe, mens AaB scorede kampens første kasse i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Brøndby IF snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af AaBs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i løbet af denne serie.Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.