Vendsyssel FF mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF tager imod Hvidovre IF på Nord Energi Arena i runde 7 den kommende søndag i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF er nummer 4 i tabellen med 12 point efter 6 kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 2 med 16 point efter 6 kampe.

Vendsyssel FF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Hvidovre IF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 7 mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v Hvidovre IF.

Form Vendsyssel FF mod Hvidovre IF

I deres seneste tre kampe formåede Vendsyssel FF først at banke Nykøbing FC med 1-3. Herefter nedlagde de også Hobro IK med 1-0, inden stimen stoppede mod FC Fredericia, der vandt en 2-0 sejr.Vendsyssel FF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også 6 ind.

Hvidovre IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Helsingør nedlagt 0-3, hvorpå Fremad Amager blev fejet til side med 5-1. Senest gik formen ud over HB Køge, der blev slået med 1-0.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 9 mål.

Vendsyssel FF vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Vendsyssel FF ser Hvidovre IF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.Hvidovre IF synes at have et godt øje til Vendsyssel FF, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.35 på Hvidovre IF til at vinde igen.

Lasse Steffensen har 5 mål i seks Nordicbet Liga kampe for Vendsyssel FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Hvidovre IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Christian Jakobsen, der har banket 3 mål ind i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Hvidovre IF sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag.Vendsyssel FF satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt 7 af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Vendsyssel FF præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Hvidovre IF snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Vendsyssel FFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.