Tottenham mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham agerer værter for Wolves når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Premier League den kommende lørdag på Tottenham Hotspur Stadium.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 3 point og 10 pladser.

De har ikke ligefrem fået en stor start på Premier League sæsonen, da Wolves blot har formået at høste ét point i de første to runder. Runde tre skulle meget gerne indbringe noget mere.

Tottenham har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 6 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Wolves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Wolves.

  • Tottenham har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Tottenham vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Tottenham vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 8 udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Tottenham mod Wolves

Tottenham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-5 og 4-1 over Norwich samt Southampton. Serien blev dog bremset mod Chelsea i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.Tottenham går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse.Tottenham har vist potent form på Tottenham Hotspur Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod 4 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Bare ét point forhindrer Wolves i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 2-1 mod Liverpool og Leeds. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Fulham.En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Wolves, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel.Wolves kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 5.

Tottenham vs Wolves – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Wolves.

Clément Lenglet, Oliver Skipp, Richarlison og Clément Lenglet er blandt de 4 spillere, som mangler for Tottenham den kommende lørdag.

Wolves ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Tottenham.

Det er navne som Joao Moutinho, Raul Jiménez og Chiquinho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Wolves – indbyrdes historik

Tottenham tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Wolves, da Wolves noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Tottenham sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham 71% chance for at banke Wolves. En pointdeling betaler 5.00 i gevinst på oddset, hvor imod Wolves udbetaler 6.03 i gevinst på oddset for en sejr.Tottenham har været en smule mere succesfuld i end Wolves i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Tottenham på oddset. Bookmakerne giver odds 1.40 en hjemmesejr.

Harry Kane har været stærk for Tottenham i den senere tid med 5 mål, hvad der selvfølgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet.

Tottenham vandt 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 3 nederlag. Wolves vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2 uafgjort, mens det blev til 6 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Wolves 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Wolves snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Tottenhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.