Chelsea mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea agerer værter på Stamford Bridge for gæsterne fra Leicester City til et opgør i Premier League på lørdag.

Chelsea er nummer 12 i tabellen med 4 point efter 3 kampe, mens Leicester City rangerer som nummer 19 med 1 point efter 3 kampe.

Chelsea kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Leicester City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2 mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 16 mål ind, eller 1.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Chelsea v Leicester City.

  • Chelsea scorede i deres seneste 30 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 12 af de seneste 14 kampe
  • Chelsea scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leicester i 28 af de seneste 30 udekampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester scorede i deres seneste 14 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe

Form Chelsea mod Leicester City

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Chelsea i øjeblikket. Mod Everton satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Tottenham. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Leeds.Det er nok for meget at forlange en titel af Chelsea, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Chelsea vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 10 og lukkede 10 mål ind.

Bare ét point forhindrer Leicester City i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-2 og 1-2 mod Arsenal og Southampton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Stockport County.Leicester City drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Leicester City kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 11.

Chelsea vs Leicester City – Seneste nyt

Chelsea kan have op til 5 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leicester City.Kalidou Koulibaly behøver ikke klæde om, når Chelsea næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Armando Broja, N’Golo Kanté, Marcos Alonso og Mateo Kovacic er blandt de 4 spillere, som mangler for Chelsea den kommende lørdag.

Leicester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Chelsea.

Wesley Fofana, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester City, når de drager til Stamford Bridge.

Chelsea mod Leicester City – indbyrdes historik

Leicester City har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Chelsea.Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Chelsea og Leicester City senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Stamford Bridge. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.36, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Chelsea74% chance for at banke Leicester City. En pointdeling betaler 5.20 i gevinst på oddset, hvor imod Leicester City udbetaler 8.17 i gevinst på oddset for en sejr.Chelsea vandt 3 af deres foregående 10 kampe mod Leicester City, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.20 i skrivende stund.

 

Chelsea høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Leicester City sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 3 nederlag.Leicester City scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Chelsea var først på pletten i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Chelsea har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Leicester City et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange.Der var over 2.5 mål i 8 af Chelseas foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2 mål i processen.Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af de 10 seneste kampe, som Leicester City spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.2mål pr. kamp i denne serie.