Southampton mod Man Utd – Optakt, Spilfiduser, Odds

Southampton byder velkommen til Man Utd i Premier League den kommende lørdag på St. Mary’s Stadium.

Den nuværende forskel i Premier League stillingen mellem disse to hold, der tørner sammen på St. Mary’s Stadium på lørdag på ét beskedent point.

Southampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Man Utd er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Man Utd præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Man Utd.

  • Southampton scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 19 af de seneste 21 kampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 14 af de seneste 15 udekampe
  • Manchester United tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Southampton mod Man Utd

Southampton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Leeds, før de bankede Leicester med 1-2. Senest blev Cambridge U nedlagt i en 0-3 sejr.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Southampton har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på St. Mary’s Stadium. De opnåede uafgjort 1 gange og tabte 4 af disse, hvori de scorede 6 og indkasserede 14 mål.

Man Utd har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Brighton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-0 til Brentford, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Liverpool.Man Utd formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 0 uafgjorte og tabte 6, hvori de indkasserede 17 og scorede 1 mål.

Southampton vs Man Utd – Seneste nyt

Southampton kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Man Utd.Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Romain Perraud og Valentino Livramento er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Man Utd med på St. Mary’s Stadium.

Man Utd ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Southampton.

Det er navne som Victor Nilsson Lindelöf, Facundo Pellistri, Brandon Williams og Mason Greenwood, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Man Utd – indbyrdes historik

Southampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Man Utd.Southampton går til kampen mod Man Utd med en 0-6-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Man Utd scorede i deres seneste 8 opgør mod Southampton i Premier League.

James Ward-Prowse har været stærk for Southampton i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Man Utd håber, at Cristiano Ronaldo kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Southampton høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 7 nederlag i denne serie. Man Utd sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 7 nederlag.Man Utd præsterede blot at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 udekampe. Southampton formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på St. Mary’s Stadium.

Der var over 3.5 mål i 5 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Southampton opererer med et snit på 1.1 mål i disse dueller, mens Man Utd ligger på 2.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs.Der var over 2.5 mål i 8 af Southamptons foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.4 mål i processen.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.