West Ham mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når West Ham tager imod Tottenham på London Stadium på onsdag.

West Ham er nummer 16 i tabellen med 3 point efter 4 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 3 med 10 point efter 4 kampe.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 10 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Tottenham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 5 gange, eller 0.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Tottenham.

  • West Ham scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 13 kampe
  • West Ham har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt deres seneste 9 udekampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Tottenham scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form West Ham mod Tottenham

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Brighton. De svarede stærkt igen mod Viborg FF, som blev slået 0-3, før de sejrede 0-1 over Aston Villa.West Ham drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.West Ham præsterede kun én sølle sejr på London Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 2 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 6 mål og lukkede 10 ind.

Tottenham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Chelsea, før de bankede Wolverhampton med 1-0. Senest blev Nottingham F. nedlagt i en 0-2 sejr.Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 uafgjort og led 0 nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede 3 mål.

West Ham vs Tottenham – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for West Ham, når de skal i aktion mod Tottenham.

Craig Dawson og Naif Aguerd er blandt de 2 spillere, som mangler for West Ham på onsdag.

I værste fald må Tottenham finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Lucas Moura, Bryan Gil, Cristian Romero, Oliver Skipp, Richarlison og Clément Lenglet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Tottenham – indbyrdes historik

West Ham tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Tottenham, da Spurs noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor West Ham sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 3.87, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham 26% chance for at banke Tottenham. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Tottenham udbetaler 1.93 i gevinst på oddset for en sejr.Tottenham synes at have et godt øje til West Ham, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 1.93 på Tottenham til at vinde igen.

Hold godt øje med Jarrod Bowen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for West Ham. For gæsterne præsterede Harry Kane 6 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

West Ham høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 0 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Tottenham 4 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Tottenham landede et snit på 1.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af West Hams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.