Hvidovre IF mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF agerer værter for Hobro IK når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Nordicbet Liga den kommende torsdag på Pro Ventilation Arena.

Nøjagtig 11 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på torsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Hvidovre IF præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 7 mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hobro IK vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Hobro IK.

Form Hvidovre IF mod Hobro IK

Hvidovre IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-1 og 1-0 over Fremad Amager samt HB Køge. Serien blev dog bremset mod Vendsyssel FF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.Hvidovre IF har vist potent form på Pro Ventilation Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 4 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Hobro IK, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-0 mod Vendsyssel FF, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Hillerød Fodbold. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Nykøbing FC.Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Hobro IK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 8.

Hvidovre IF vs Hobro IK – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende torsdag.På trods af en 2-1 sejr til Hobro IK i deres seneste møde, har de foregående 10 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Hvidovre IF vandt 3 kampe og Hobro IK vandt 4 opgør.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Hvidovre IF og Hobro IK. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Christian Jakobsen har været stærk for Hvidovre IF i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Simon Jakobsen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 5 gange samt 2 nederlag.Hvidovre IF har set 4 af deres seneste 10 kampe i Pro Ventilation Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 3 Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hvidovre IF præsterede 1.8 mål i gennemsnit, mens Hobro IK præsterede 1.7 mål i snit. Begge hold scorede 8 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Hvidovre IFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 3 af de seneste 10 kampe, som Hobro IK spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1 mål undervejs i processen.