Lyngby Boldklub mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub tager den kommende søndag imod Randers FC i 3F Superliga på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 12 i tabellen med 2 point efter 7 kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 2 med 15 point efter 7 kampe.

Det er ikke sådan, at Lyngby Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Randers FC præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Randers FC.

  • Lyngby Boldklub scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 8 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • Randers FC scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Randers FC vandt deres seneste 3 kampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 3 udekampe

Form Lyngby Boldklub mod Randers FC

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af F.C. København, før FC Helsingør satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Viborg FF, der satte sig igennem med 2-1.Lyngby Boldklub præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Lyngby Stadion. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede 9 mål.

Randers FC har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev F.C. København nedlagt 1-3, hvorpå Viborg FF blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over AaB, der blev slået med 1-0.Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 7 mål.

Lyngby Boldklub vs Randers FC – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Randers FC.

Sebastian Koch, Petur Knudsen og Frederik Gytkjær er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod Randers FC med på Lyngby Stadion.

Randers FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion.

Mikkel Kallesøe rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub.Randers FC trak senest det korteste strå mod Lyngby Boldklub, da Lyngby Boldklub vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-0 sejr Randers FC noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Randers FC som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 2.65, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Lyngby Boldklub 38% chance for at banke Randers FC. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Randers FC udbetaler 2.40 i gevinst på oddset for en sejr.Randers FC vandt 7 af 10 seneste opgør mod Lyngby Boldklub. Sidstnævnte sejrede dog 2-1 i deres seneste møde, og er på udkig efter en opfølger. Randers FC giver odds 2.40 for en sejr i skrivende stund.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Lyngby Boldklub og Randers FC blev der scoret mindst tre mål.Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Lyngby Boldklub og Randers FC. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Hold godt øje med Emil Nielsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Lyngby Boldklub. For gæsterne præsterede Marvin Egho 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Lyngby Boldklub høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag.Lyngby Boldklub vandt ikke en eneste af deres foregående 10 kampe, om vi så snakker ude- eller hjemmekampe. I kontrast hertil vandt Randers FC 4 sejre i deres seneste 10 udekampe i 3F Superliga.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Lyngby Boldklub præsterede 0.9 mål i gennemsnit, mens Randers FC præsterede 1.8 mål i snit. Begge hold scorede 6 gange gange i disse dueller.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Lyngby Boldklubs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.9 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.