Southampton mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Southampton tager imod Brentford på St. Mary’s Stadium den kommende lørdag.

Southampton er nummer 12 i tabellen med 7 point efter 6 kampe, mens Brentford rangerer som nummer 7 med 9 point efter 6 kampe.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Brentford ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 16 mål ind, eller 1.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Southampton har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 6 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 3 nederlag i Premier League.Southampton lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Brentford har indtil videre præsteret 2 sejre, 3 uafgjorte 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Brentford.

  • Southampton scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Southampton i 12 af de seneste 13 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • Brentford scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Brentford scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Brentford har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form Southampton mod Brentford

Southampton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Manchester United tabte de 0-1, hvorefter de vandt 2-1 over Chelsea. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Wolverhampton.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Southampton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 7 og lukkede 8 mål ind.

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Everton. Herefter var de oppe imod Crystal Palace i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Leeds, som blev nedlagt med 5-2.I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 10 mål.

Southampton vs Brentford – Seneste nyt

Southampton kan have op til 5 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brentford.Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Duje Caleta-Car, Romeo Lavia og Valentino Livramento er blandt de 3 spillere, som mangler for Southampton den kommende lørdag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Southampton.

Christian Nørgaard, Sergi Canos og Ethan Pinnock bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Brentford – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brentford med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag.Southampton går til kampen mod Brentford med en 1-0-1 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Hold godt øje med Che Adams, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Southampton. For gæsterne præsterede Ivan Toney 5 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Southampton høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 6 nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.Southampton scorede kun kampens første mål 3 gange i deres seneste 10 kampe på St. Mary’s Stadium. Brentford scorede kampens første kasse i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Southampton præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Brentford snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Southamptons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Brentford spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.