FC Fredericia mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Fredericia tager den kommende søndag imod Hvidovre IF i Nordicbet Liga på Monjasa Park.

FC Fredericia er nummer 9 i tabellen med 8 point efter 9 kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 2 med 20 point efter 9 kampe.

FC Fredericia kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Hvidovre IF kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 9 scoringer imod, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

FC Fredericia er noteret for 2 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hvidovre IF har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 9 kampe. De kan i stedet fremvise 6 sejre og 2 uafgjorte.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Fredericia v Hvidovre IF.

Form FC Fredericia mod Hvidovre IF

FC Fredericia har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Middelfart Boldklub tabte de 1-0, SønderjyskE også viste sig for stærke i en 1-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor FC Fredericia formåede at vinde 1-3 over Hobro IK.FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.FC Fredericia opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag, mens de scorede8 og lukkede 10 mål ind.

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Vendsyssel FF, før de sejrede 6-0 mod Hobro IK. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod SønderjyskE.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 11 mål.

FC Fredericia har opnået 3 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 5 mål for og 8 imod.Hvidovre IF scorede 8 mål og lukkede 6 ind i deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 1 sejre og 5 point.

FC Fredericia vs Hvidovre IF – Seneste nyt

FC Fredericia mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hvidovre IF med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag.FC Fredericia plejer at byde at møde Hvidovre IF, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.78.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Fredericia og Hvidovre IF. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Nicklas Roejkjaer har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. FC Fredericia satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hvidovre IF kigger til gengæld mod Fredrik Carlsen i håb om, at han kan udvide totalen på 5 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

I deres seneste 10 udekampe præsterede Hvidovre IF 2 sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i 8 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. FC Fredericia opererer med et snit på 1.7 mål i disse dueller, mens Hvidovre IF ligger på 1.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af FC Fredericias seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.