FC Midtjylland mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland byder velkommen til F.C. København i 3F Superliga på søndag på MCH Arena.

FC Midtjylland er nummer 8 med 10 point og en målscore på 16-16, mens F.C. København ligger nummer 6 med 12 point og en målscore på 16-15.

FC Midtjylland har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gang.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

FC Midtjylland har vundet 2 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise 4 sejre og 5 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v F.C. København.

  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 22 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 11 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland tabte deres seneste 4 hjemmekampe
  • F.C. København scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • F.C. København scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • F.C. København tabte deres seneste 3 udekampe
  • F.C. København har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • F.C. København har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe

Form FC Midtjylland mod F.C. København

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Sturm Graz, hvorefter de opnåede 1-1 mod FC Nordsjælland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 5-1 i opgøret mod Lazio. FC Midtjylland præsterede kun én sølle sejr på MCH Arena af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 2 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 7 mål og lukkede 12 ind.

Bare ét point forhindrer F.C. København i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 2-1 mod B. Dortmund og OB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Sevilla. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede 10 mål.

FC Midtjylland har opnået 2 point fra deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 0 kampe med en score på 3 mål for og 7 imod. F.C. København vandt 1 sejre i deres foregående 4 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 5 mål og lukkede 10 ind. Dette indbragte dem 3 point.

FC Midtjylland vs F.C. København – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod F.C. København.

Nikolas Dyhr, Junior Brumado og Pablo Ortiz er alle ude af truppen, som FC Midtjylland tager imod F.C. København med på MCH Arena.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Andreas Cornelius, Akinkunmi Amoo og Kamil Grabara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod F.C. København – indbyrdes historik

FC Midtjylland plejer at byde at møde F.C. København, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.28.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem FC Midtjylland og F.C. København blev der scoret under 1.5 mål.

Hold godt øje med Pione Sisto, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for FC Midtjylland. For gæsterne præsterede Pep Biel 5 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

F.C. København burde være i stand til at få scoret den kommende søndag, da FC Midtjylland ikke formåede at holde buret rent én eneste gang i de foregående 10 kampe på MCH Arena. Gæsterne præsterede selv 4 clean sheets in deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens F.C. København landede et snit på 0.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Midtjyllands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.