Everton mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Everton byder West Ham op til dans på søndag på Goodison Park stadion.

Everton er nummer 16 i tabellen med 4 point efter 6 kampe, mens West Ham rangerer som nummer 18 med 4 point efter 6 kampe.

Det er ikke sådan, at Everton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens West Ham præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Everton har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 6 kampe, men kan til gengæld fremvise 4 uafgjorte og 2 nederlag.

West Ham kigger på 1 sejr, samt 1 uafgjort såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v West Ham.

  • Everton har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Everton uafgjort deres seneste 3 kampe
  • Everton har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Everton har ikke vundet deres seneste 3 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • West Ham scorede i deres seneste 5 kampe
  • West Ham har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 7 af de seneste 9 kampe

Form Everton mod West Ham

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Everton på udkig efter en sejr. Mod Brentford spillede de 1-1, før de også delte point med Leeds i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Liverpool. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Everton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Everton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 7 og lukkede 7 mål ind.

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Chelsea. De svarede stærkt igen mod FC FCSB, som blev slået 3-1, før de sejrede 2-3 over Silkeborg IF. West Ham drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 7 mål.

Everton vs West Ham – Seneste nyt

Everton kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Allan får en fridag fra Everton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jordan Pickford, Mason Holgate, Abdoulaye Doucouré, Ben Godfrey, Yerry Mina, Dominic Calvert-Lewin og Andros Townsend er blandt de 7 spillere, som mangler for Everton den kommende søndag.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Ben Johnson og Naif Aguerd bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Goodison Park.

Everton mod West Ham – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Everton ser West Ham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. West Ham synes at have et godt øje til Everton, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.48 på West Ham til at vinde igen.

Anthony Gordon har været stærk for Everton i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. West Ham håber, at Michail Antonio kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

West Ham scorede kampens første mål i 6 af deres seneste 10 udekampe, mens Everton scorede kampens første kasse i 4 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Everton har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har West Ham et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Evertons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som West Ham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.