England mod Tyskland – Optakt, Spilfiduser, Odds

England træder an på Wembley til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Tyskland den kommende mandag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point.

Efter femte runde af gruppespillet ligger England placeret som nummer 4 på 2 point, mens Tyskland har 6 point som nummer 3.

England går ind til kampen på mandag som nummer 5, mens gæsterne fra Tyskland kommer som nummer 11 på FIFA verdensrangliste.

Det er ikke sådan, at England ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 7 mål i de foregående 7 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Tyskland har stået for 1.7 mål i de seneste 7 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 0 gange.

Form England mod Tyskland

England har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Italien, hvorefter de mod Ungarn tabte 0-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Italien, der vandt 1-0. England præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 11 og indkasserede 6 mål.

Tyskland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Ungarn, før de sejrede 5-2 mod Italien. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Ungarn. Tyskland vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede uafgjort 3 gange og led 0 nederlag. De scorede 15 mål, mens de samtidig indkasserede 4 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for England v Tyskland.

  • England har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • England har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • England har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • England scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Tyskland har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • Tyskland scorede i deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Tyskland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 udekampe i træk Tyskland har spillet, har begge hold scoret
  • Tyskland har ikke tabt deres seneste 7 udekampe

England vs Tyskland – Seneste nyt

England mod Tyskland – indbyrdes historik

England går til kampen mod Tyskland med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Med bare ét mål i UEFA Nations League på det seneste er Phil Foden ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Tyskland sætter deres lid til, at Jonas Hofmann kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i UEFA Nations League.

England høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. Tyskland sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 2 nederlag. England scorede kun kampens første mål 4 gange i deres seneste 10 kampe på Wembley. Tyskland scorede kampens første kasse i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. England præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Tyskland landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Englands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.8 mål i disse kampe.