Arsenal mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

The Gunners skal op imod Tottenham på Emirates Stadium på lørdag i en spændende Premier League duel.

Arsenal er nummer 1 i tabellen med 18 point efter 7 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 3 med 17 point efter 7 kampe.

Arsenal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Arsenal præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Tottenham udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 7 scoringer, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5 gange.

Arsenal er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 0 uafgjorte, ligesom det er blevet til 1 nederlag i Premier League i denne sæson. Arsenal scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Tottenham har indtil videre præsteret 5 sejre og 2 uafgjorte samt 0 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Tottenham.

  • Arsenal vandt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 14 kampe
  • Arsenal vandt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Arsenal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Tottenham har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste udekampe
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret

Form Arsenal mod Tottenham

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod FC Zürich, som blev slået 1-2, før de sejrede 0-3 over Brentford. Arsenal har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 18 gange, mens de indkasserede 7 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Marseille med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Sporting CP. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 6-2 over Leicester. Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede 4 uafgjort. De led 0 nederlag, mens de indkasserede 4 og scorede 11 mål.

Arsenal vandt 2 kampe, scorede 6 mål og indkasserede 4 i deres foregående 3 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 6 point. Tottenham vandt 1 sejre i deres foregående 2 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 4 mål og lukkede 3 ind. Dette indbragte dem 4 point.

Arsenal vs Tottenham – Seneste nyt

Arsenal kan i værste fald risikere at have hele 6 spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Martin Ødegaard, Oleksandr Zinchenko, Cédric Soares, Mohamed Elneny, Harry Clarke og Reiss Nelson er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Tottenham med på Emirates Stadium.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Arsenal.

Lucas Moura, Richarlison og Clément Lenglet bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. På trods af en 3-0 sejr til Tottenham i deres seneste møde, har de foregående 10 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Arsenal vandt 3 kampe og Tottenham vandt 5 opgør.

Tottenham scorede i deres seneste 9 opgør mod Arsenal i Premier League.

Det er vanskeligt at komme udenom Harry Kane, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Tottenham. Hans sæsontotal i Premier League siger 6 mål. Med 4 mål i seks kampe for Arsenal i Premier League, er Gabriel Jesus også en spiller, der er værd at holde øje med.

I deres seneste 10 udekampe præsterede Tottenham 2 sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Arsenal presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens Tottenham presterte 1.5 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i 9 af Arsenals foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.9 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.